FC Twente blaast interesse in Csoboth nieuw leven in

Hongaarse geruchten: FC Twente blaast interesse in EK-speler nieuw leven in

23 juni om 12:33

Kevin Csoboth wordt door het Hongaarse Öltözon Túl gelinkt aan een overstap naar FC Twente. De Tukkers zouden in een eerder stadium al geïnteresseerd zijn in de EK-speler, maar die interesse wordt nu nieuw leven in geblazen.

De aanvaller staat op dit moment nog onder contract bij het Hongaarse Újpest FC. Daar gaf hij afgelopen seizoen vijf assists en maakte hij zeven goals in 36 wedstrijden. Daar heeft de buitenspeler nog een contract tot de zomer van 2027. Csoboth is geen basisspeler op het EK. Tegen Duitsland kwam de Hongaar slechts drie minuten in actie en tegen Zwitserland zelfs helemaal niet. Naast FC Twente zou ook Celta de Vigo geïnteresseerd zijn in Csoboth.

Wedden

Meer odds
  • logo

    N.E.C.

  • logo

    FC Twente

Technisch directeur Arnold Bruggink wil bij FC Twente graag nog een buitenspeler aan de selectie toevoegen en daar heeft hij Csoboth dus voor op het oog. Eerder werd Sayf Ltaief als naar Enschede gehaald als linksbuiten, maar de Hongaar moet gaan concurreren met de Tunesisch international. Michel Vlap speelde afgelopen seizoen als linksbuiten, maar hij moet zich weer gaan richten op het middenveld.

Bizarre wending in afgekeurde Xavi-goal: check Studio Oranje hieronder: