Joselu ruilt Real Madrid in voor Al Gharafa in Qatar

'Routinier laat na seizoen met 17 goals Real Madrid achter zich voor Qatar'

24 juni om 15:40

Joselu gaat Real Madrid inruilen voor Al Gharafa in Qatar. Dat melden Fabrizio Romano, The Athletic en MARCA. De spits zal spoedig een lucratief contract tekenen in de oliestaat.

Carlo Ancelotti zou bij Joselu hebben aangegeven dat hij hem er graag bij zou houden voor volgend seizoen. De Spaanse spits heeft echter toch besloten te vertrekken. Zijn keuze is gemaakt en op dit moment worden de laatste contractvoorwaarden besproken met Joselu. Officieel speelt de spits nog altijd op huurbasis van Espanyol bij Real Madrid. De Madrilenen hebben wel een aankoopoptie, maar daar zullen ze niet lang van kunnen genieten.

Joselu stond officieel nog tot de zomer van 2025 onder contract bij Espanyol. Op huurbasis bij Real was hij een vitaal onderdeel van het succesjaar. Hij maakte in totaal zeventien doelpunten in 49 wedstrijden. Zijn hoogtepunt was de halve finale van de Champions League tegen Bayern München, waar hij Real met twee goals in de slotfase naar de finale schoot. Joselu is op dit moment met Spanje actief op het EK in Duitsland.