Bij TOTO wedden op schot op doel van Cody Gakpo  namens Oranje tegen Oostenrijk

Doet Gakpo tegen Oostenrijk wat hij ook weer tegen Polen en Frankrijk deed?

25 juni om 16:00
Laatste update: 25 juni om 16:13

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond zijn derde groepswedstrijd van het EK. Oostenrijk is de tegenstander van Oranje. TOTO richt de Lekker Man-special deze keer op Cody Gakpo, die zich tijdens dit toernooi al als zeer doelgericht heeft bewezen.

Gakpo schiet graag op goal

Gakpo was de aanvaller die in ieder geval tegen Polen het meest bedrijvig was. De aanvaller van Liverpool is misschien wel de enige speler in de aanval van het Nederlands waar het niet over gaat of hij moet spelen of banken. Dat komt mede door zijn doelgerichtheid. Het gemiddelde van het aantal schoten op doel per wedstrijd ligt op 1.5 voor Gakpo als we kijken naar de duels met Polen en Frankrijk.

De Lekker Man-special van TOTO richt zich deze keer op de buitenspeler: schiet Gakpo één keer op doel? Daar staat de verhoogde quotering van 2.00 tegenover. Normaliter staat deze quotering op ongeveer 1.69.

De Vroege Uitbetaling

Bij alle wedstrijden van het EK, en dus ook die van Oranje, heeft TOTO de Vroege Uitbetaling klaarstaan. Bij deze nieuwe functionaliteit wordt je 1x2-weddenschap automatisch winnend wanneer het land van jouw keus met twee doelpunten voorstaat. Geen zorgen meer om comebacks! In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust