'Man United en Ten Hag geïnteresseerd in PSG-speler Urgate'

'Manchester United en Ten Hag melden zich voor middenvelder PSG'

25 juni om 14:54
Laatste update: 25 juni om 15:56

Manchester United is geïnteresseerd in Manuel Ugarte, zo meldt Sky Sports. De middenvelder staat onder contract bij Paris Saint-Germain en zou als ideale versterking voor de ploeg van Erik ten Hag worden gezien.

Ugarte zou een jonge en strijdlustige toevoeging aan het team zijn, maar er blijven enkele vraagtekens over zijn geschiktheid voor het hoogste niveau. Hij excelleerde in de beginfase van zijn debuutseizoen bij PSG die hem voor zestig miljoen euro van Sporting Portugal kochten. Tegen het het einde van het seizoen had hij moeite om een vaste plaats in de basiself van de Franse kampioen te veroveren.

Manchester United wil deze zomer verschillende posities versterken, na een teleurstellend seizoen. Ondanks dat de Engelse club Europees voetbal veiliggestelde door Manchester City in de FA Cup-finale te verslaan, eindigde Ten Hag met zijn ploeg op een schamele achtste plek.

Het middenveld is al een tijdje een probleemgebied met Casemiro (32) die het einde van zijn carrière nadert en Sofyan Amrabat die kampt met inconsistentie. Er is een gevoel dat de club graag een nieuwe aanwinst wil binnenhalen om samen te spelen met het talent Kobbie Mainoo.

Achterkamertjespolitiek bij Oranje? Luister de Oranjekantine met Ronald de Boer en Chris Woerts hieronder!