Arnautovic reageert op overwinning van Oostenrijk op Nederland

'Ik heb toch vrienden zitten in deze ploeg, hoop dat Nederland doorgaat'

26 juni om 12:03

Marko Arnautovic heeft na afloop van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Nederland (3-2) met meerdere Oranje-internationals gesproken. De aanvaller heeft eerder aangegeven dat Nederland voelt als zijn tweede huis en zodoende heeft hij nog altijd een zwak voor het Nederlands elftal.

"Ja, tuurlijk", geeft Arnautovic desgevraagd aan bij ESPN wanneer hem gevraagd wordt of de nederlaag van Oranje hem een beetje pijn doet. "Maar het kan echt niet zó veel pijn doen. Ik speel voor Oostenrijk, ik ben blij dat ik Oostenrijks ben en we hebben gewonnen."

Vervolgens vertelt Arnautovic dat hij meerdere vrienden heeft die spelen in het Nederlands elftal. De aanvaller heeft het te doen met hen, maar hij verwacht dat Oranje zich zal herpakken na de nederlaag tegen Oostenrijk. "Ik heb toch vrienden zitten in deze ploeg. Ik denk wel en ik hoop dat Nederland doorgaat en de volgende wedstrijd wint."

Na het eindsignaal heeft Arnautovic gesproken met meerdere Oranje-internationals. "Ik heb even met Denzel (Dumfries, red.) gepraat, ook met Steef (Stefan de Vrij, red.) en nog met een paar andere jongens", vertelt de Oostenrijker. "Maar ik ben er echt van overtuigd dat Nederland de volgende wedstrijd doorgaat."

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje vanuit Berlijn!