Bij TOTO wedden op Cristiano Ronaldo en Gonçalo Ramos tijdens Portugal - Georgië

Stelt Ronaldo tegen Georgië zijn tweede record van dit EK dan eindelijk veilig?

26 juni om 16:00

ADVERTORIAL - Portugal neemt het woensdagavond in de laatste wedstrijd van de groepsfase op tegen Georgië. De Portugezen zijn al geplaatst als groepswinnaar, maar hebben met Cristiano Ronaldo een speler in de selectie waarvan de honger nooit gestild is. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Ronaldo leeft voor records

De hoofdrolspeler van Portugal is zonder twijfel Ronaldo. Aan de 39-jarige spits werd nogal eens getwijfeld of zijn houdbaarheidsdatum niet al lang bereikt was, maar dat tegendeel bewijst hij tijdens dit EK. Afgelopen zaterdag was de befaamde nummer zeven goed voor een assist tegen Turkije en daarmee brak hij een record: Ronaldo is met in totaal zeven assists de all time-assistkoning van het EK.

Wat het geven van de assist ergens toch wel extra bijzonder maakte, was dat Ronaldo die in een twee tegen één situatie gaf. Als de aanvaller zelf had gescoord, had hij namelijk een ander record gebroken. Die van oudste doelpuntenmaker ooit op een EK. Dat record staat sinds deze week op naam van Luka Modric, maar Ronaldo zal ook dit record ongetwijfeld op zijn naam willen krijgen en daarom graag willen spelen tegen Georgië. TOTO hanteert een quotering van 2.14 voor wanneer Ronaldo scoort en Portugal van Georgië wint.

Portugese invallers willen zich laten zien

Mocht Ronaldo zijn doelpunt al snel te pakken hebben, dan zou het wel eens zo kunnen zijn dat hij toch ergens in de wedstrijd naar de kant wordt gehaald. Waar ze in Portugal dan niet bang over hoeven te zijn, is dat er een gemotiveerde invaller klaarstaat. Gonçalo Ramos liet op het vorige WK al zien dat hij een prima stand-in is voor Ronaldo. TOTO hanteert een quotering van 5.50 voor wanneer de spits van Paris Saint-Germain het laatste doelpunt van de wedstrijd maakt.

Klik hier om de weddenschappen te spelen bij TOTO! Ook voor dit duel maakt de bookmaker gebruik van de Vroege Uitbetaling waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken wanneer een team op een verschil van minimaal twee doelpunten voorsprong komt tijdens de wedstrijd. Lees in de Lees Meer-blokken hoe dit zit.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust