Oranje geniet van vrije dag

'Oranje-selectie geniet van vrije dag, Ajax-duo duikt designer-winkels in'

27 juni om 15:05
Laatste update: 27 juni om 15:16

Een deel van de spelers van Oranje hebben donderdag in het zwembad genoten van hun rustdag. Dat meldt De Telegraaf. De rest van de selectie genoot van het weerzien met hun familie.

Micky van de Ven, Matthijs de Ligt, Joshua Zirkzee en Justin Bijlow doken het zwembad van hun hotel in om de hitte te bestrijden. De fel bekritiseerde Joey Veerman genoot met zijn kind onder de arm op het terras van het Ritz-Carlton-hotel. Net als Tijjani Reijnders.

Virgil van Dijk en Nathan Aké verlieten het hotel om de Wolfsburgse Designer Outlets in te duiken. Brian Brobbey en Steven Bergwijn deden dat ook. Het duo van Ajax maakte nog geen minuten bij het Nederlands elftal dit EK. Brobbey wist in het oefenduel met TSV Havelse wel eenmaal te scoren.

Nadat woensdagavond duidelijk werd dat Oranje pas dinsdag in actie hoeft te komen tegen Roemenië, gaf bondscoach Ronald Koeman de selectie een dag vrij. Als Nederland zondag wel had moeten spelen, had de ploeg om 12 uur getraind. Richting het duel met de Roemenen wordt er nog vier keer getraind, op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!