Go Ahead Eagles heeft nog niks gehoord van Manchester United over Hake

'Go Ahead Eagles wacht op mail uit Manchester voor afkoopsom Hake'

28 juni om 18:13
Laatste update: 30 juni om 15:39

Go Ahead Eagles heeft nog niets gehoord van Manchester United over de afkoopsom van René Hake, zo melden bronnen aan de NOS. De 52-jarige trainer is in beeld bij The Red Devils om assistent-trainer te worden van Erik ten Hag.

Volgens de NOS lijkt het erop dat de overstap van Hake naar Manchester United snel beklonken zal worden. 'Hij staat op het punt om zijn vertrek bij Go Ahead bekend te maken, de club wacht echter nog op een mail van United in verband met de afkoopsom', schrijft het medium. Naast Hake zou ook Ten Hag ook Ruud van Nistelrooij aan zijn staf willen toevoegen.

Eerder kwam naar buiten dat Hake gesprekken voert met Manchester United. Naar alle waarschijnlijkheid gaat de hoofdtrainer van Go Ahead Eagles een contract tekenen voor twee jaar in Manchester, waar Steve McClaren en Mitchell van der Gaag op dit moment de assistenten zijn van Ten Hag.

Hake is sinds de zomer van 2022 de eindverantwoordelijke bij Go Ahead Eagles, waar hij de afgelopen twee seizoenen naar behoren heeft gepresteerd. Afgelopen seizoen wist hij met zijn ploeg zelfs de play-offs om Europees voetbal te winnen. Dit betekent dat Go Ahead komend seizoen actief is in de tweede voorronde van de Conference League, waar Hake waarschijnlijk niet meer bij zal zijn.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!