Hartman had veel moeite met vertrek Slo

Hartman had last van vertrek bij Feyenoord: 'Alsof mijn ouders gingen scheiden'

30 juni om 20:52

Quilindschy Hartman had veel moeite met het vertrek van Arne Slot bij Feyenoord. Dat geeft de verdediger van de Rotterdammers toe in het programma Matchday van Supergaande

De vleugelverdediger heeft een sterke band ontwikkeld met de nieuwe trainer van Liverpool. Hartman waardeert Slot enorm voor de kansen en de positieve impact die de oefenmeester op zijn carrière en leven heeft gehad. "Het voelt een beetje alsof mijn ouders gingen scheiden", vertelt Hartman over het vertrek van Slot. "Zo voelde het voor mij. Ik was een van de weinige spelers die er écht moeite mee had om afscheid te nemen van hem", geeft Hartman toe. 

Waarschijnlijk komen deze sterke gevoelens doordat Slot de linksback zijn debuut heeft laten maken voor de Rotterdammers en hem veel vertrouwen heeft gegeven in de afgelopen twee seizoenen, waarin Hartman als speler aanzienlijk gegroeid is.

Tijdens de seizoensafsluiting van Feyenoord realiseerde Hartman pas echt dat Slot zou vertrekken. "Op de laatste dag was de barbecue. Ik was weggegaan, maar ik ging terug. Ik moest hem nog even een keer een knuffel geven", zegt de verdediger. "Ik heb nu een mooi huis samen met mijn vriendin. Slot is medeverantwoordelijk voor het feit dat ik nu een mooi leven heb. Dat is gruwelijk", besluit Feyenoorder.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!