Hartman noemt beste speler en lastigste opponent uit loopbaan

Hartman noemt oud-Ajax-speler als lastigste tegenstander: 'Had eigenlijk alles'

31 mei om 08:07
Laatste update: 31 mei om 11:27

Quilindshy Hartman heeft op de TikTok-pagina van ESPN antwoord gegeven op een aantal interessante vragen. Zo vertelde de verdediger wie de beste speler is met wie hij ooit op het veld stond en wie zijn zwaarste tegenstander was.

Kijkend naar de beste speler met wie hij ooit heeft gespeeld, noemt Hartman geen teamgenoot van Feyenoord. "Niet gespeeld, maar wel mee getraind is zeker Frenkie de Jong." De middenvelder en Hartman speelden nog niet samen op het veld van het Nederlands elftal. De Feyenoorder speelde tot nu toe vier interlands en die duels speelde hij in oktober en november 2023, een periode waarin De Jong geblesseerd was.

Ook noemde Hartman de tegenstander tegen wie hij de lastigste wedstrijden had. Daarbij noemt hij een oud-Ajacied. "Ik zeg altijd Mohammed Kudus, die vond ik heel goed. Sterk, snel, hij had eigenlijk alles." Ook laat ESPN Hartman kiezen tussen het winnen van de Champions League, of het WK met Oranje. Daar geeft de Feyenoorder een duidelijk antwoord op. "Het WK."

@espnnl Quickfire Questions met Quilindschy Hartman 👀 #feyenoord #eredivisie #espn ♬ origineel geluid - ESPN NL

Beluister hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over de definitieve selectie: