Bij TOTO wedden op goals van Mbappé tijdens duel tussen Frankrijk en België

België pas op: eindtoernooien beginnen voor Mbappé pas écht in de knock-out fase

1 juli om 15:00
Laatste update: 3 juli om 10:01

ADVERTORIAL - Maandagmiddag staat het mooie affiche Frankrijk - België op het schema in de achtste finales van het EK. Met name Kylian Mbappé zal zich willen laten zien. Blik vooruit en speel mee bij TOTO! De bookmaker heeft een speciaal verhoogde quotering rondom doelpunten van de Franse aanvoerder.

Ongelukkige groepsfase voor Mbappé

Het EK begon voor Mbappé nog met een aantal kenmerkende sprints en acties tegen Oostenrijk, maar kreeg een bijzondere wending toen hij zijn neus brak. De Franse aanvaller moest het duel met Oranje daarom aan zijn neus voorbij laten gaan en speelde met een masker tegen Polen. Met het 'vervelende' masker wist Mbappé gewoon te scoren tegen Polen.

Knock-out fases en Mbappé gaan hand in hand

Dat Mbappé een speler is waar iedereen van smult op eindtoernooien staat vast, zo ook tijdens het vorige WK. In de groepsfase had de aanvaller al drie keer het net gevonden en in de knock-out fase voegde hij er nog vijf aan toe. Twee goals van Mbappé kunnen je nu door een speciaal verhoogde quotering 8.50 keer je inzet opleveren bij TOTO.

Klik hier om de weddenschap te spelen bij TOTO!

Vroege uitbetaling en welkomstactie

Net als voor alle EK-duels hanteert TOTO ook bij Frankrijk - België weer de Vroege Uitbetaling, waarbij je een weddenschap al krijgt uitbetaald wanneer het team waarop je een weddenschap hebt gespeeld met twee doelpunten verschil voor komt. Daarnaast heeft TOTO ook een welkomstactie lopen voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Met een inzet van 1 euro kan je dan 50 euro pakken wanneer Nederland van Roemenië wint binnen de reguliere speeltijd. Meespelen kan via deze link.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust