Oranje zet weg richting finale in: 50x je inleg bij zege op Roemenië!

TOTO staat klaar met Oranje-actie voor nieuwe én bestaande spelers!

2 juli om 09:30
Laatste update: 2 juli om 09:18

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal moet het dinsdag laten zien tegen Roemenië in de achtste finales van het EK. TOTO staat klaar met een welkomstactie voor nieuwe spelers: verander €1 in €50 wanneer Oranje van Roemenië wint! Bovendien staat ook de Lekker Man-special klaar voor nieuwe spelers: een verhoogde odd voor een schot op doel van Cody Gakpo! 

Zo werkt de actie van TOTO

TOTO biedt bij deze wedstrijd een welkomstactie aan die beschikbaar is voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie kan gebruik worden gemaakt van een verhoogde quotering van liefst 50.00 voor een overwinning van het land van jouw keus. De maximale inzet is 1 euro.

1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro. Storten gaat gewoon via iDEAL. Belangrijk om te onderstrepen: activeer de bonus voor je het saldo gaat opwaarderen.
3. Zet 1 euro in op winst van Nederland tegen Roemenië (reguliere speeltijd) in de achtste finales van het EK in Duitsland
4. Wint Nederland Dan ontvang je 50 euro!

Al speler bij TOTO? Geen probleem!

TOTO heeft voor bestaande spelers de Lekker Man-special klaarstaan: een flink verhoogde quotering die vanaf 09.00 uur 's ochtends live gaat. Weet Cody Gakpo op doel te schieten tegen Roemenië? Dan pak je maar liefst twee keer je inleg! Normaliter staat deze quotering op ongeveer 1.42. De Lekker Man-special is beschikbaar voor alle spelers en kent een maximale inleg van €25. 

Vroege Uitbetaling

Bij alle wedstrijden van het EK, en dus ook die van Oranje, heeft TOTO de Vroege Uitbetaling klaarstaan. Bij deze nieuwe functionaliteit wordt je 1x2-weddenschap automatisch winnend wanneer het land van jouw keus met twee doelpunten voorstaat. Geen zorgen meer om comebacks! In de Lees Meer-blokken is meer informatie te vinden over de Vroege Uitbetaling.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Lees meer over:

Deel via