Buitenspel: BBC brengt bizarre Ronaldo-graphic in beeld

Buitenspel: BBC brengt bizarre Ronaldo-graphic in beeld

2 juli om 07:39
Laatste update: 2 juli om 20:54

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

BBC brengt bizarre Ronaldo-graphic in beeld
Portugal kreeg in de verlenging tegen Slovenië een penalty toegekend nadat Diogo Jota binnen het strafschopgebied werd neergehaald. Maar Cristiano Ronaldo zag zijn poging gestopt worden door doelman Jan Oblak. De Portugese-ster barstte in tranen uit tijdens de rust van de verlenging, maar de BBC toonde weinig medeleven. Tijdens de analyse van de penalty verscheen de graphic op het scherm met de titel 'Misstiano Penaldo'.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)

Ronaldo herpakte zichzelf en scoorde de eerste penalty voor zijn ploeg in de strafschoppenserie. De Portugese goalie Diogo Costa pakte drie penalty’s achter elkaar en Bruno Fernandes en Bernardo Silva faalde niet vanaf elf meter. Zo plaatste Portugal zich alsnog voor de kwartfinale op het EK. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez neemt het hierin vrijdag op tegen Frankrijk.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met zeventienvoudig international Tim de Cler!