'Real Madrid maakt spektakel van presentatie Mbappé: Bernabéu uitverkocht'

'Real Madrid maakt spektakel van presentatie Mbappé: Bernabéu uitverkocht'

3 juli om 21:55

Hoewel Kylian Mbappé momenteel met het Franse nationale team op het EK aanwezig is, is men bij Real Madrid al druk bezig met de voorbereidingen voor het presenteren van de nieuwe Galáctico. Wat heet, het Estadio Santiago Bernabéu is reeds uitverkocht voor de presentatie van Mbappé.

Real Madrid zou het eigen stadion al hebben uitverkocht voor het presenteren van de Franse steraanvaller, zo meldt Marca. Op 16 juli zal Mbappé aan het publiek worden voorgesteld en naar verluidt zal het een show van jewelste worden. 

Meerdere grote artiesten zouden zijn ingehuurd en ook komt er een vuurwerkshow. Via een grote brug, die 'de Taylor Swift-catwalk' wordt genoemd, zal Mbappé naar de middenstip lopen in zijn nieuwe stadion, in het shirt van Real Madrid. Gehuld in het maagdelijk wit, voorzien van het rugnummer negen. De presentatie zal geleid worden door Florentino Pérez en meerdere sterren zullen aanwezig zijn om de presentatie bij te wonen.

Mbappé maakt vanuit Paris Saint-Germain de overstap naar Real Madrid, waar hij tot de zomer van 2029 heeft getekend. Momenteel is hij met Frankrijk actief op het EK in Duitsland en zal hij vrijdag met zijn land aantreden tegen Portugal in de kwartfinale.Beluister hieronder de nieuwste aflevering van De Oranjekantine met niemand minder dan Royston Drenthe!