Ajax beloont aanvaller beloftenteam met nieuw contract: 'Altijd al mijn club'

Ajax beloont aanvaller beloftenteam met nieuw contract: 'Altijd al mijn club'

4 juli om 20:59

Ajax heeft het contract van Rico Speksnijder met één seizoen verlengd. De aanvaller van Jong Ajax beschikte over een aflopend contract, maar is dus ook komend seizoen in Amsterdam te bewonderen.

Ajax maakt donderdag melding van de verlenging van Speksnijder, terwijl het oude contract van de rechtsbuiten maandag was verlopen. De in Gouda geboren buitenspeler blijft dus gewoon actief bij de nummer vijf van het afgelopen Eredivisie-seizoen. "Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract, het is altijd mooi om te tekenen", reageert Speksnijder in gesprek met de clubkanalen.

"Ik ben echt ready voor het nieuwe seizoen. Ik ben blij dat het nu allemaal klaar is en ik me kan focussen op het nieuwe seizoen", vervolgt Speksnijder, die niet dacht aan een vertrek. "Ja, ik had altijd al in gedachten om bij Ajax te blijven. Ik wil het liefst hier slagen, Ajax is altijd mijn club geweest. Daar ga ik voor."

Ajax nam Speksnijder vijf jaar geleden over van Feyenoord. Vorig seizoen maakte de jeugdinternational zijn debuut in het betaald voetbal bij Jong Ajax. In totaal kwam hij tot negentien optredens in de Keuken Kampioen Divisie, die voornamelijk bestonden uit invalbeurten. Speksnijder wacht nog op zijn eerste goal in de KKD. Hij heeft wel al een assist op zijn naam staan.