United wil Branthwaite en De Ligt naar de club halen

'Manchester United loopt ook met 30 miljoen meer droompartner voor De Ligt mis'

9 juli om 10:20
Laatste update: 9 juli om 15:35

Everton heeft zonder enige twijfel het verhoogde bod van Manchester United op Jarrad Branthwaite afgewezen. Volgens Fabrizio Romano wil de ploeg uit Liverpool de oud-PSV'er dolgraag houden en heeft de concrete  interesse ook niets te maken met de interesse in Matthijs de Ligt.

United zou fors willen investeren in de defensie en zowel Branthwaite als De Ligt willen contracteren. Het aantrekken van de Nederlander heeft nog altijd prioriteit voor Erik ten Hag en er is inmiddels bijna een akkoord met de entourage van de centrumverdediger. Bayern München staat er ook voor open om De Ligt te verkopen en de speler zou zelf een stap naar United ook wel zien zitten.

Om een deal met Branthwaite te kunnen bewerkstelligen, zal United echter een fors bedrag bij moeten leggen. Het laatste bod van the Mancunians bedroeg zo’n 53 miljoen euro, maar Everton heeft geen seconde getwijfeld om die bieding af te wijzen. The Toffees zouden heel fors hoger mikken en hoopt de clubleiding een bedrag van rond de 83 miljoen euro te krijgen. Branthwaite zelf ziet een stap naar United in ieder geval wel zitten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!