'Manchester United verhoogt bod op ex-PSV'er: mogelijk gevolgen voor De Ligt'

'Manchester United verhoogt bod op ex-PSV'er: mogelijk gevolgen voor De Ligt'

8 juli om 23:19
Laatste update: 9 juli om 15:22

Manchester United kijkt niet alleen naar Matthijs de Ligt, maar is ook nog altijd in de markt voor Jarrad Branthwaite. De club van Erik ten Hag heeft een verbeterd bod neergelegd bij Everton, zo melden Engelse media.

Manchester United lijkt gas te te geven voor Branthwaite. Het bod bedraagt naar verluidt ruim 53 miljoen euro, met ongeveer zes miljoen euro aan bonussen. Eerder zouden The Red Devils een bod hebben gedaan van 41 miljoen euro. Everton verlangt echter meer voor de verdediger, die eerder voor PSV uitkwam. The Toffees denken aan een bedrag van omgerekend 83 miljoen euro.

Olympique Marseille zou volgens dezelfde bron inmiddels 31 miljoen euro hebben geboden voor Mason Greenwood. United wil de jongeling graag van de hand doen om ruimte te maken voor de komst van Branthwaite. 

Een transfer van Branthwaite zou mogelijk gevolgen kunnen hebben voor De Ligt. Ook de Nederlander is immers in beeld om de defensie op Old Trafford te versterken. United zou persoonlijk al een akkoord naderen met De Ligt, die momenteel met Oranje op het EK actief is.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!