Van de Beek loopt vooruit op exit en neemt afscheid van United

Van de Beek neemt al afscheid van United: 'Hen wil ik in het bijzonder bedanken'

10 juli om 12:47

Donny van de Beek heeft op Instagram alvast afscheid genomen van Manchester United. De middenvelder uit Nijkerkerveen zal binnen afzienbare tijd een contract gaan ondertekenen bij Girona.

Na vier jaar neemt Van de Beek definitief afscheid van United. Girona betaalt in de eerste instantie een half miljoen euro voor Van de Beek, maar dat bedrag kan via bonussen nog oplopen tot vijftien miljoen euro. De transfer is nog niet officieel, maar op Instagram neemt Van de Beek alvast afscheid van de United-fans. 'Beste Manchester United-familie. Vandaag is een bijzondere dag, omdat mijn avontuur bij de club ten einde komt', begint hij.

'Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun door de jaren heen. Vanaf het moment dat we bij Manchester United aankwamen, voelden we ons enorm welkom en daar zijn we dankbaar voor', gaat Van de Beek verder. 'Wij danken iedereen bij de club voor het feit dat wij ons thuis hebben gevoeld. Alle fans die deze jaren onvergetelijk hebben gemaakt wil ik nog in het bijzonder bedanken.'

'Naast het voetbal zorgt de geboorte van onze twee kinderen hier ervoor dat Manchester altijd een speciaal plekje in ons hart zal hebben. Veel succes allemaal, we zien elkaar weer', besluit Van de Beek.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Donny van de Beek (@donnyvdbeek)

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje!