Trotse aanvoerder Meijer prijst De Graafschap

Trotse aanvoerder Meijer prijst De Graafschap

05-03-2009 14:59

Pas in de allerlaatste seconde van de verlenging schoot Marko Arnautovic FC Twente naar de halve finale. Zuur, zeker omdat het zo laat gebeurde. "Ja, het is erg zuur dat die bal in de allerlaatste seconde erin gaat. We hebben goed gespeeld en de tactiek goed uitgevoerd. Vanuit de counter zijn we gevaarlijk geweest en we hebben er keihard voor geknokt."

Volgens Meijer moet de ploeg uit Doetinchem vasthouden aan het getoonde spel en de daarbij behorende vechtlust. "Ik ben hartstikke trots op het team, we hebben als leeuwen gevochten. Iedereen dacht vooraf dat we hier een pak op de broek zouden krijgen, maar dit spel biedt ook perspectief voor aanstaande zaterdag als Heracles Almelo op bezoek komt op De Vijverberg."

Dat hij door de afwezigheid van Heijblok de aanvoerdersband droeg maakte het voor Meijer allemaal nog net iets mooier. "Ja, natuurlijk ben ik  er trots op dat ik aanvoerder mocht zijn van De Graafschap en dat nog wel in zo'n belangrijke wedstrijd. Ik kreeg het vlak voor de warming-up te horen. Ik ben teleurgesteld dat we in de laatste seconde hebben verloren, maar nu gaan we ons met z'n allen richten op de belangrijke wedstrijd tegen Heracles. "