Grootse comeback leidt Atlético langs Villarreal

15-03-2009 22:18

Het zag er echter lang naar uit dat Atlético, waar John Heitinga in de basis startte, met lege handen achter zou blijven. Door treffers van Matias Fernandéz en Cani stond de thuisploeg na 52 minuten op een kansloze 2-0 achterstand.

Via Sergio Agüero herpakte Atlético zich direct na de tweede tegentreffer. De kleine Argentijn was als eerste bij de rebound na een schot van Diego Forlán. Toen Villarreal kort daarna met tien man kwam te staan na een rode kaart voor Javi Venta hervond Atlético het geloof in een positief resultaat.

Forlán zorgde in de tachtigste minuut voor de gelijkmaker door een voorzet van Simão af te ronden. Amper twee minuten daarna werd het 3-2. Antonio Lopez kopte Marcos Senna in de lucht bij een corner van Simão.