Demichelis vreest 'chaotisch' seizoen Bayern

Demichelis vreest 'chaotisch' seizoen Bayern

Gepubliceerd: maandag 16 november 2009 om 13:30ma 16-11-2009 om 13:30

Onder Louis van Gaal loopt de motor nog verre van soepel in Zuid-Duitsland. Tegenvallende prestaties van het team in de Bundesliga en Champions League zorgen ervoor dat de druk op de schouders van de trainer in Beieren alleen maar toeneemt.

Komend weekend ontmoet Bayern koploper Bayer Leverkusen. Een duel dat gewonnen moét worden wil de club nog enigszins uitzicht houden op de landstitel, meent Demichelis. "Ik hoop dat het nog niet te laat is voor een ommekeer. Anders wordt het een chaotisch seizoen vol tegenvallende resultaten", zegt de Argentijn in gesprek met Bild.

Hoewel Van Gaal rust predikt en er op hamert dat hij enkele maanden nodig heeft om het team te laten wennen aan zijn manier van werken, weet Demichelis dat er maar één manier is om het tij te keren: winnen. "We moeten zo snel mogelijk gaan winnen en er voor zorgen dat het hier wat rustiger wordt."

Wanneer Bayern er dit weekend in slaagt koploper Leverkusen te verslaan verkleint de ploeg het gat tot drie punten. Sowieso kan het er maandag een stuk zonniger uitzien voor de ploeg van Van Gaal. Bij winst, en gunstige resultaten in de andere duels, kan Bayern München zomaar oprukken tot plaats twee in de Bundesliga.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws