Lehmann schaamt zich, maar wil niet stoppen

Lehmann schaamt zich, maar wil niet stoppen

Gepubliceerd: vrijdag 18 december 2009 om 12:06vr 18-12-2009 om 12:06

Lehmann kwam onlangs meerdere keren negatief in het nieuws. Eerst viel hij het bestuur van zijn club af door het ontslag van trainer Markus Babbel openlijk in twijfel te trekken. Vervolgens pakte hij in het Bundesliga-duel met FSV Mainz een domme rode kaart en kreeg het daarnaast aan de stok met een fan. Het kwam hem op een schorsing van drie duels te staan, een forse boete en een laatste waarschuwing.

"Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen daden, zonder twijfel. Wat afgelopen weekend gebeurde was niet goed. Als het kon zou ik de tijd terug willen draaien", aldus Lehman tegenover Sat1. De doelman vluchtte na zijn rode kaart het stadion uit. In afwachting van een taxi maakte hij amok met een fan van Stuttgart, die hem vertelde zich als een prof te moeten gedragen.

Lehmann reageerde furieus op de woorden van de supporter en vernielde diens bril. "Ik ben niet voorbereid op dit soort situaties. Dit mag niet gebeuren, maar het is wel gebeurd. Het is beschamend, ik krijg er een vervelend gevoel van. Ik zou op dat moment liever verdwijnen dan herkend worden. Ik wist niet wat ik moest doen om die fan zijn mond te laten houden."

Toch vindt Lehmann niet dat hij met zijn gedrag over de schreef gegaan is. "Ik heb tot vandaag niemand verwond of geslagen. Ja, natuurlijk heb ik in de krant gestaan vanwege verschillende zaken, maar het gaat niet om hele slechte dingen. Alleen dan zou ik mezelf niet meer kunnen aankijken en mezelf moeten afvragen of ik alles wel goed doe."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws