Menzo: Coronel moest zijn vinger opsteken

Menzo: "Coronel moest zijn vinger opsteken"

Gepubliceerd: dinsdag 9 november 2010 om 08:39di 09-11-2010 om 08:39

Theo van Duivenbode besloot vervolgens om zich niet herkiesbaar te stellen voor de ledenraad van Ajax, wat Menzo goed kan begrijpen. "Ook na de interviews met alle betrokkenen hebben we contact gehouden", zegt Menzo in De Telegraaf. "Theo is een gewichtig man, iemand die de club in zijn hart meedraagt. Hij is heel teleurgesteld hoe het nu gaat. En niet alleen qua uitslagen."

Menzo neemt Uri Coronel de gang van zaken kwalijk. "Het wordt mij maar niet duidelijk wat zijn macht is. Ik vond het al frappant dat de voorzitter van de commissie voorzitter van de raad van commissarissen werd, maar het is helemaal vreemd dat er dan niks met zijn eigen aanbevelingen wordt gedaan. Dan denk ik: 'Uri, kom op. Jij moet je vinger opsteken.' Hij had de voortrekkersrol moeten nemen. Dit klopt niet, is niet zoals het moet zijn. Ik weet niet of de ledenraad hem ter verantwoording had kunnen roepen."

Het commissiewerk kostte Menzo vele uren, maar dat levert uiteindelijk weinig op. "Ik trad toe om de club vooruit te helpen. Maar helaas is al het werk voornamelijk goed geweest voor mijn eigen ervaring. Ik heb inzichten die je normaal niet krijgt en weet nu hoe Ajax in elkaar steekt. En dat is helaas nu niet goed", aldus de voormalig doelman.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws