Groep I: Atlético maakt gehakt van Udinese

04-11-2011 00:00

Al na twaalf minuten leek het een gelopen koers voor Udinese. In de zevende minuut schoot Adrián Lopez de openingstreffer binnen, kort daarna liet hij doelman Samir Handanovic opnieuw kansloos. Op aangeven van Radamel Falcao kopte de spits van Atlético de 2-0 binnen.

Nog in de eerste helft liep de schade verder op voor de bezoekers. De Braziliaan Diego, vorig seizoen nog actief in de Duitse Bundesliga namens VfL Wolfsburg, maakte er 3-0 van. Het aanvalsspel van Atlético leverde na rust nog één treffer op. Ditmaal was Falcao (foto) de maker.

Celtic schuift Rennes opzij
In de Schotse Premier League maakt Celtic moeilijke tijden door, in de Europa League telt de club nog altijd mee. De topclub boekte een 3-1 overwinning op Stade Rennes. Zelfs een snelle tegentreffer deerde de club uit Glasgow niet.

Aanvoerder Kader Mangane bracht Rennes al in de tweede minuut op voorsprong. Celtic herstelde zich vervolgens knap en keek bij rust al tegen een 2-1 voorsprong aan. Anthony Stokes bracht de thuisploeg op gelijke hoogte, waarna hij op aangeven van Georgios Samaras ook voor de 3-1 tekende.

Acht minuten voor tijd gooide Gary Hooper het duel op slot door de 3-1 te forceren. Dit leidde tot frustratie bij Rennes, dat de wedstrijd met tien man eindigde. Yann M'Vila incasseerde vlak voor tijd zijn tweede gele kaart.