Situatie Hadouir in Aachen 'verre van ideaal'

Situatie Hadouir in Aachen 'verre van ideaal'

13-03-2012 15:53

"De situatie is verre van ideaal", laat de zaakwaarnemer van Hadouir, Hakim Slimani, weten aan Voetbal International. Ondanks de grote ambities, maakt Alemannia een tegenvallend seizoen door. Het strijdt vooral om handhaving. "Het lijkt me handig als je je beste speler gaat gebruiken. Anouar kan voor elke club iets betekenen.'

Hadouir maakt sinds begin maart geen deel meer uit van de eerste selectie. De middenvelder werd 'verbannen' naar het tweede. "Er is niet veel voorgevallen. Het is allemaal opgeblazen", zegt Slimani over dat besluit. De licht geblesseerde Hadouir viel eenmaal fit buiten de boot bij Alemannia, trainer Friedhelm Funkel besloot hem wegens zijn teleurgestelde houding uit de selectie te zetten.

Donderdag praat Hadouir met Funkel, volgens Slimani om 'helderheid en begrip voor elkaar' te creëren. "Op basis daarvan gaan we oordelen hoe het verder gaat. Gezien de situatie denkt hij zeker aan een vertrek. Er moet wel vertrouwen zijn. Er speelt nu niets, hij is alleen bezig met Alemannia. Geen enkele club heeft zich ook gemeld bij mij of geïnformeerd."