Liverpool komt weer niet tot winnen

07-04-2012 19:49

Liverpool hoopte tegen Aston Villa een dramatische reeks van vier nederlagen op rij te doorbreken. Het begon met Dirk Kuyt en Luis Suarez in de basis, maar kwam al na tien minuten op achterstand. Reservedoelman Doni ging in de fout bij een voorzet, waarna Barry Bannan de bal weer voor het doel bracht en Chris Herd scoorde: 0-1.

Aston Villa hield de voorsprong lang vast en een nieuwe nederlaag leek in de maak voor Liverpool, maar acht minuten voor tijd kwamen The Reds langszij. Een kopbal van Daniel Agger strandde op de lat, maar in de rebound scoorde Suarez alsnog: 1-1.

Vlak voor tijd had invaller Andy Carroll de winnende namens Liverpool op zijn hoofd, maar van dichtbij mikte hij recht op keeper Shay Given. Door de puntendeling blijft Liverpool achtste, maar het ziet de achtervolgende middenmoot dichterbij komen.