Neeskens: Vertrek is de beste oplossing
"Ik koester geen enkele wrok tegen Mamelodi Sundowns"

Neeskens: "Vertrek is de beste oplossing"

03-12-2012 17:44

Het ontslag valt Neeskens zwaar, maar in de ogen van de oefenmeester was het de beste oplossing. "Voor beide partijen'", reageerde hij op de website van Sport-Promotion. "Daarom zijn we er in onderling overleg ook goed en snel uitgekomen."

Zowel Neeskens als de clubleiding zag geen toekomst meer na de 1-0 verloren bekerfinale tegen Bloemfontein Celtic. Daarmee kwam een einde aan een anderhalf jaar durend dienstverband van de voormalig Oranje-international, die met de Zuid-Afrikaanse club op een teleurstellende voorlaatste plaats stond.

"Ik koester geen enkele wrok tegen Mamelodi Sundowns. We zijn hier als volwassen mensen aan begonnen en hebben er op dezelfde manier een punt achter gezet. Zo gaat dat in het voetbal. De ene dag kan het niet op, de andere houdt het verhaal op. Ik heb daar geen problemen mee", besloot Neeskens.

Mamelodi Sundowns heeft inmiddels Pitso Mosimane aangesteld als nieuwe trainer. Hij was eerder werkzaam bij het Zuid Afrikaanse elftal waar hij wegens teleurstellende resultaten werd ontslagen.