'Falcao doorstaat medische keuring AS Monaco'

'Falcao doorstaat medische keuring AS Monaco'

Gepubliceerd: dinsdag 28 mei 2013 om 13:52di 28-05-2013 om 13:52

Voor de spits betaalt Monaco liefst zestig miljoen euro, het bedrag dat in de clausule van zijn Atlético-contract staat. De 27-jarige Falcao kan tien miljoen euro gaan verdienen in Monaco, waar de belastingtarieven bijzonder gunstig zijn. Buitenlandse werknemers hoeven geen loonheffing af te dragen.

Falcao kan een contract voor vier of vijf seizoenen tekenen. Wel wordt er een clausule in de verbintenis opgenomen waardoor hij mogelijk na één seizoen kan vertrekken. AS Monaco, dat geleid wordt door de steenrijke Rus Dmitry Rybolovlev, is de laatste weken behoorlijk actief op de transfermarkt.

João Moutinho en James Rodriguez kwamen voor bij elkaar zeventig miljoen euro over van FC Porto. Naast Falcao worden ook Ricardo Carvalho en Fabio Coentrao gelinkt aan een overstap naar het prinsdom.

Plaats een reactie

japio +0
dinsdag 28 mei 2013 om 02:20
Wat raar joh hoor hier niks over koop club hahaha
Vind ik leuk
dinsdag 28 mei 2013 om 02:26
Koopclub!! ;-)
Vind ik leuk
dinsdag 28 mei 2013 om 05:53
Heeft de selectie dadelijk meer spelers dan dat Monaco supporters heeft :)
Maar weinig 'fans' hebben hun club zó laten vallen in slechtere tijden dan die van Monaco. Was mensonterend om daarvoor te spelen (soms 2000 man in een stadion voor 19000 waarvan er 3 ofzo geluid maakten).
Geld in het voetbal maakt denk ik niet per definitie gelukkig, maar wat gun je bijvoorbeeld de supporters van Feijenoord dit toch een stuk meer dan al die Monegaskische snobs die nu weer vooraan 'entertain me' zitten te roepen (entertain moi?)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws