Verhoek: Als Sankt Pauli komt, moet je gaan
"De club wil binnen twee, drie jaar terug naar de Bundesliga"

Verhoek: "Als Sankt Pauli komt, moet je gaan"

13-06-2013 16:59
5

"Ik ben echt superblij", zegt Verhoek in gesprek met het Algemeen Dagblad. De spits was gewild. Ook clubs als 1. FC Köln en 1. FC Kaiserslautern wilden de aanvaller graag aantrekken. "In de winterstop wilde 1.FC Köln me graag hebben, maar de trainer werd twee weken later ontslagen, anders zou ik misschien daar hebben getekend."

"Als ik voor het geld had gekozen, was het misschien Kaiserslautern geworden, maar bij St. Pauli had ik onmiddellijk een goed gevoel. Met de trainer, de directeur en de club zelf. De club heeft wereldwijd vijfhonderd fanclubs. Vorig jaar heb ik er uit gespeeld. Die supporters, dat uitverkochte stadion, je weet niet wat je meemaakt. Mijn ploeggenoten zeiden meteen: als St. Pauli komt, moet je gaan."

"De club wil binnen twee, drie jaar terug naar de Bundesliga. En uiteraard is dat ook mijn doel. Ik ben blij dat ik meteen in de voorbereiding kan beginnen. Kun je meteen belangrijk zijn. Dat was het foute toen ik aan ADO Den Haag werd verhuurd op 31 augustus twee jaar geleden. Had ik nooit moeten doen, want je dan begin je met een achterstand", aldus Verhoek in het AD.