Actief Bursaspor legt Frey, Taiwo en Civelli vast
Turkse club bindt ervaren trio voor nieuwe seizoen

Actief Bursaspor legt Frey, Taiwo en Civelli vast

26-07-2013 10:27

Voor de tweevoudig international van Frankrijk komt er zodoende een einde aan een vijftienjarig verblijf in Italië. Eerder kwam de 33-jarige doelman uit voor Internazionale, Hellas Verona, Parma en Fiorentina. Frey neemt bij Bursaspor de plek in van Scott Carson. De Engelse goalie besloot terug te keren naar Groot-Brittannië, waar hij een contract tekende bij Wigan Athletic.

Bursaspor toonde zich deze week slagvaardig op de transfermarkt. Ook versterkte de Turkse club zich met de Nigeriaan Taye Yaiwo. Hij komt transfervrij over van AC Milan. De 28-jarige Afrikaan maakte naam voor zichzelf bij Olympique Marseille. Bij AC Milan wist hij deze goede lijn niet door te trekken. Taiwo werd onder meer verhuurd aan Queens Park Rangers en Dinamo Kiev.

In Turkije tekende Taiwo een contract voor drie seizoenen. Hij krijgt in de achterhoede gezelschap van Renato Civelli, de derde aanwinst van Bursaspor in enkele dagen tijd. De 29-jarige Argentijn wordt door de club overgenomen van het Franse Nice. Civelli kwam eerder uit voor clubs als Banfield en Olympique Marseille.