Verhoek na 'Traumtor': Zie je in Nederland niet
"Het is overweldigend hoe de fans ons steunen"

Verhoek na 'Traumtor': "Zie je in Nederland niet"

19-08-2013 12:28

De spits, die in de zomer overkwam van het Franse Stade Rennes, gedijt goed bij de traditieclub uit Hamburg. Na vier speelronden staat Sankt Pauli op een plek in de middenmoot in de 2. Bundesliga, volgens Verhoek zit er meer in het vat voor de 'voetbalreus'. Aan de steun van de fans zal het in elk geval niet liggen. Die zijn er altijd, in grote getale. Of het nu goed, of minder goed gaat.

Ook in Bochum lieten de fans van Sankt Pauli zich luid en duidelijk horen. "Dat is elke week zo", zegt Verhoek in gesprek met Bundesliga.de. "Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Het is overweldigend hoe de fans ons steunen. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel aanhangers elke keer meereizen naar uitduels, dat zie je in Nederland niet. Ik hoop dat ik de fans met veel treffers iets terug kan geven."

Verhoek kwam afgelopen seizoen nog op huurbasis uit voor FSV Frankfurt. Zijn transfer naar Sankt Pauli voldoet inmiddels aan alle verwachtingen. "Absoluut. Ik kon ook naar andere clubs vertrekken, maar ik was afgelopen seizoen zo onder de indruk geraakt van Sankt Pauli toen ik hier speelde. Toen heb ik gezegd dat als ik de kans kreeg hier te spelen, dan wil ik die stap maken", aldus Verhoek.

Bekijk hier de uitstekende treffers van John Verhoek in het duel met VfL Bochum.