IJsselmeervogels nieuwe koploper Topklasse
Kozakken Boys onderuit tegen Excelsior'31

17-11-2013 11:36

Selmo Kurbegovic opende de score in het voordeel van de IJsselmeervogels. Na de voorsprong werd het spel een stuk minder en kon de thuisploeg geen vuist meer maken. Doelman Patrick Zonneveld hield met enkele fraaie reddingen de kleine voorsprong in stand voor de ploeg uit Spakenburg. In de blessuretijd werd het duel beslist door een treffer van Mike van de Laar (2-0).

Kozakken Boys – Excelsior’31 3-4
De uitspelende formatie kwam na zeven minuten spelen op voorsprong door een benutte penalty van Andres David (0-1). Negen minuten later was het al weer gelijk. Op aangeven van Arif Irilmazbilek kon Gwaeon Stout vrij inschieten (1-1). Kozakken Boys nam het initiatief en kwam tot twee keer toe op voorsprong door doelpunten van Danny Buijs en Ismail Yildirim. Het bleek echter onvoldoende te zijn.

Na ongeveer een uur spelen was Niek Davina verantwoordelijk voor de gelijkmaker en later was Hakim Ezafzafi, in een tijdsbestek van drie minuten,  twee keer trefzeker voor de gasten (3-4).