Gorgulu: Drogba verdedigen is wat anders
Veendammer pakt punt tegen ploeg van Sneijder en Drogba

Gorgulu: "Drogba verdedigen is wat anders"

16-12-2013 19:07

"Drogba en Sneijder zijn spelers die ik al jaren volg op de televisie. Zondag stond ik dan opeens tegenover deze spelers en moest ik daarmee het duel aangaan. Ik hoorde een dag voor de wedstrijd dat ik tegen Drogba zou spelen, een mooier debuut was niet denkbaar", aldus Gorgulu tegenover VoetbalPrimeur.

De thuisploeg kwam al na zes minuten spelen op voorsprong door een treffer van Bogdan Stancu. De gelijkmaker kwam op naam van Drogba. "De sfeer was fantastisch en het stadion zat echt helemaal vol. Na de wedstrijd sprak ik nog even met Sneijder en ik kreeg van hem zijn wedstrijdshirt. Ik kreeg na afloop veel complimenten, het is eigenlijk niet goed te omschrijven wat mijn gevoel nu is."

Niet iedereen in de vriendenkring van Gorgulu was blij met zijn goede prestaties. "Vrienden van mij zijn echt fanatiek supporter van Galatasaray. Ik haalde nog een bal van de doellijn dus toen zullen ze wel even gebaald hebben. Ik weet echter dat ze het mij zeker gunnen. Nu hoop ik de komende weken deze lijn voort te zetten."

Gorgulu (22) maakte op 4 maart 2011 zijn officiële debuut in het eerste elftal van SC Veendam tegen Fortuna Sittard (4-1). In 2012 maakte hij de overstap naar FC Oss. Een jaar later toonde Gençlerbirligi belangstelling waar hij vervolgens een contract ondertekende.