Grenier past voor stempel 'de opvolger van Cabaye'

Grenier past voor stempel 'de opvolger van Cabaye'

30-01-2014 22:34
0

Newcastle United heeft donderdagavond slecht nieuws gekregen vanuit Frankrijk. Clement Grenier liet de club namelijk weten geen interesse te hebben in een transfer.

De mededeling van Grenier is ongetwijfeld keihard aangekomen bij Newcastle, want manager Alan Pardew liet al weten te rekenen op de komst van de Franse international. De sterkhouder van Olympique Lyon werd gezien als de ideale opvolger voor de naar Paris Saint-Germain vertrokken Yohan Cabaye en juist dat was de grootste reden voor het afzeggen van de transfer.

"Het is niet makkelijk om een grote club als Newcastle af te wijzen, maar maar Clement heeft defintief besloten in Lyon te blijven", aldus zaakwaarnemer Frederic Guerra in gesprek met Le 10 Sport. "Clement zou bij Newcastle niet binnengekomen zijn als Clement Grenier, maar als de opvolger van Yohan Cabaye. Ik heb veel respect voor een speler met de kwaliteiten van Cabaye, maar niemand zou blij zijn met zo'n stempel."

De 23-jarige Grenier maakt het seizoen daarom definitief af bij Olympique Lyon. "Als zijn zaakwaarnemer vraag ik me af: is hij maar de helft waard van de prijs van Cabaye? Door al die redenen hebben we besloten de aanbieding van Newcastle af te wijzen. De voorwaarden voor een transfer waren gewoon niet goed genoeg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie