Balotelli: Seedorf is als een grote broer voor mij
AC Milan-spits: "Het is alsof je nog een teamgenoot hebt"

Balotelli: "Seedorf is als een grote broer voor mij"

18-02-2014 15:39
2

Mario Balotelli is maar wat blij met de komst van Clarence Seedorf. De nieuwe hoofdtrainer van AC Milan weet de juiste snaar te raken bij de aanvaller, blijkt uit de woorden van Balotelli.

"Het is alsof je nog een teamgenoot hebt. Het gaat me nu makkelijker af", zegt de 23-jarige Balotelli over Seedorf. "Hij is als een grote broer voor me." De international geeft te kennen dat hij zich niet laat afleiden door wat journalisten over hem schrijven. Volgens Balotelli is hij zelf zijn grootste criticaster. "Ik ben heel kritisch op mezelf. Het maakt me niet uit dat journalisten kritiek uiten, want dat heb ik dan zelf ook al gedaan."

"Ben ik een kampioen? Ik denk dat ik een goede speler ben. Ik ben een aanvaller, maar ik zou zelfs als keeper willen spelen als dat zou betekenen dat we de Champions League zouden winnen." Zo ver is het voorlopig nog niet voor AC Milan. De Italianen moeten eerst zien af te rekenen met Atlético Madrid. "Ik heb nog nooit gescoord tegen Spaanse tegenstanders, het zijn allemaal lastige ploegen. Misschien kan ik daar nu een begin mee maken."