Rajkovic ontmoet zijn vroegere teamgenoot Kashia tijdens het trainingskamp in Abu Dhabi

Uitgerangeerde Rajkovic terug bij HSV om Lewandowski te stoppen

Uitgerangeerde Rajkovic terug bij HSV om Lewandowski te stoppen

20-02-2014 13:48
0

Slobodan Rajkovic heeft na de aanstelling van Mirko Slomka opeens weer goede vooruitzichten bij Hamburger SV. De voormalig speler van PSV, FC Twente en Vitesse was volledig uitgerangeerd, maar de opvolger van Bert van Marwijk lijkt hem zondag in de basis te posteren.

De inbreng van Rajkovic bleef dit seizoen beperkt tot één duel op de bank. De Servische verdediger viel in het verleden onder meer Van Marwijks voorganger Thorsten Fink al hevig aan in een interview. Later werd hij weer in genade aangenomen en kwam hij in het vorige seizoen nog tot dertien duels.

Rajkovic peinsde er niet over zich te laten verkopen en nu gaat de zon opeens weer schijnen. Hamburger Morgenpost maakt uit de trainingen op dat hij tegen Borussia Dortmund aan de aftrap mag verschijnen van Slomka. Samen met Johan Djourou zal Rajkovic het centrum vormen.

De nieuwe trainer ziet in de grote Serviër de juiste man om spits Robert Lewandowski af te stoppen. "Hij maakt een zeer agressieve, geconcentreerde indruk", reageerde Slomka, die de dennenboom (4-3-2-1) van Co Adriaanse als systeem gaat hanteren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie