Schalke laat Duitser niet naar Madrid gaan voor opvolging Courtois
Fahrmann mag niet vertrekken bij topclub

Schalke laat Duitser niet naar Madrid gaan voor opvolging Courtois

10-04-2014 21:17

Atlético Madrid hoeft niet te rekenen op de komst van Ralf Fahrmann. De doelman van Schalke 04 is door de Spaanse topclub aangestipt als de belangrijkste kandidaat om Thibaut Courtois op te volgen, maar een transfer is uitgesloten.

De 25-jarige Fahrmann is bezig aan een ijzersterk seizoen en dat is ook de scouts van Atlético Madrid opgevallen. Schalke 04 laat bij monde van technisch directeur Horst Heldt echter weten dat een vertrek van de Duitse sluitpost uitgesloten is. "Ralf Fahrmann heeft een doorlopend contract bij ons en we zijn erg tevreden over onze keepers."

"Ik kan wel bevestigen dat Ralf ook volgend seizoen bij ons onder de lat staat", vervolgt Heldt in gesprek met Bild. "Zoals de zaken er nu voor staan, kan ik een vertrek in de zomer uitsluiten. Wij hebben daar ook helemaal geen interesse in. Bovendien wil Ralf voor zover ik weet zelf ook helemaal niet vertrekken."

Atlético Madrid moet vrijwel zeker op zoek naar een nieuwe doelman omdat Courtois na drie seizoenen op huurbasis in Spanje terug moet keren naar Chelsea. Het is echter niet helemaal uitgesloten dat de Engelse topclub de Belg opnieuw bij Atlético stalt. Dan moet Courtois echter wel eerst zijn contract verlengen bij de Londenaren.