PSG-aanvoerder vergeet Zlatan niet: Het is aan hem te danken
Braziliaan neemt het op voor de spelersgroep

PSG-aanvoerder vergeet Zlatan niet: "Het is aan hem te danken"

18-04-2014 20:19

Paris Saint-Germain is in voorbereiding op de Franse bekerfinale tegen Olympique Lyon. Aanvoerder Thiago Silva aast op de eerste grote prijs van het seizoen, zeker na de ruwe uitschakeling in de Champions League.

"Na een nederlaag is het vrij lastig om direct te reageren. De uitschakeling tegen Chelsea kwam hard aan, want we geloofden erg in de halve finales", vertelde de Braziliaan aan L'Equipe. "Dit heeft echt invloed gehad binnen de groep. Dat is normaal. Tegen Lyon is het weer heel anders. In de competitie ligt onze focus, maar voor de club en de spelers is deze finale ook erg belangrijk."

Wedden

Meer odds

Sterspeler Zlatan Ibrahimovic mist deze eindstrijd wegens een blessure. In de returnwedstrijd bij Chelsea (2-0 nederlaag) ontbrak de aanvalsleider eveneens. "Mensen denken dat het eenvoudig is om snel te herstellen van een blessure, maar voor iedereen is dat lastig. We ervaren een lastige periode en als aanvoerder van PSG moet ik het vertrouwen behouden. Een eventuele bekerwinst is aan hem te danken."

"We hebben een van de beste spelers ter wereld verloren, misschien wel de beste speler op zijn positie. Maar we moeten deze finale zonder hem proberen te winnen", aldus Silva.