Verbeek krijgt steuntje in de rug: 'Lage klassering niet de schuld van trainer'

Verbeek krijgt steuntje in de rug: 'Lage klassering niet de schuld van trainer'

Gepubliceerd: zondag 27 april 2014 om 09:38zo 27-04-2014 om 09:38

Gertjan Verbeek moest recent het veld ruimen bij 1.FC Nürnberg vanwege de tegenvallende resultaten. De ploeg wist vervolgens echter ook geen potten te breken waardoor degradatie dreigt. Enkele spelers namen het na afloop van de verloren wedstrijd tegen FSV Mainz (0-2) publiekelijk op voor de ontslagen Nederlander.

"We kwamen destijds geen stap verder, maar dat had niets te maken met welke trainer er op de bank zou zitten. Mede door veel blessureleed is er gewoon een tekort aan kwaliteit binnen de selectie. Zo kun je niet succesvol zijn in de Bundesliga", aldus doelman Raphael Schäfer tegenover Bild.

Schäfer staat niet alleen in zijn mening als het gaat om het voortijdig vertrek van Verbeek. Josip Drmic had graag verder willen werken met de Nederlander. "Ik ben er erg teleurgesteld over dat de trainer moest vertrekken. Ik heb veel van Verbeek geleerd."

1.FC Nürnberg bezet de zeventiende plaats in de Bundesliga. Indien de ploeg niet meer weet te stijgen op de ranglijst zal men direct degraderen. Nummer zestien Hamburger SV pakte tot dusver één punt meer, maar speelde ook één wedstrijd minder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws