Transfervrije Turk ontvangt aanbiedingen uit topcompetities

Transfervrije Turk ontvangt aanbiedingen uit topcompetities

Gepubliceerd: vrijdag 9 mei 2014 om 16:45vr 09-05-2014 om 16:45

Fenerbahçe-middenvelder Caner Erkin mag zich verheugen op Engelse belangstelling. Meerdere clubs hebben de international van Turkije reeds een contractvoorstel gedaan.

"Het is een compleet verzinsel dat er gesprekken gaande zijn met Internazionale", vertelde zaakwaarnemer Batur Altiparmak, geciteerd door Turkish-Football. "We hebben geen aanbieding ontvangen van Inter en hebben ook niet gesproken. Er zijn wel een aantal aanbiedingen binnengekomen, waarvan twee uit Engeland. Ook vanuit Spanje en Italië hebben we voorstellen gekregen.

"Deze aanbiedingen liggen op tafel, maar we hebben nog met geen enkele club concrete gesprekken gevoerd. We gaan allereerst luisteren naar de mogelijkheden bij Fenerbahçe", vervolgde de makelaar. Chelsea en Liverpool werden recentelijk gelinkt aan de middenvelder. "Het is ongewoon om namen te noemen, maar voor het vertrouwen van spelers is het goed dat zulke clubs belangstelling tonen."

Het huidige contract van de Turk loopt deze zomer af. De 25-jarige Erkin tekende dit seizoen voor drie doelpunten en dertien assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws