AC Milan tracht Kaká en twee huurlingen aan boord te houden
Club Seedorf werkt toe naar nieuwe seizoen

AC Milan tracht Kaká en twee huurlingen aan boord te houden

20-05-2014 20:05

AC Milan verwacht spelmaker Kaká volgend seizoen aan boord te houden. Officieel mag de Braziliaan deze zomer zijn nog éénjarige verbintenis verbreken vanwege het mislopen van Europese kwalificatie. Vice-president Adriano Galliani vreest dat scenario niet.

"Kaká blijft in Milaan. De kans op een langer verblijf is 99 procent", vertelde Galliani op de officiële website van de Italiaanse grootmacht. De 32-jarige middenvelder werd de voorbije maanden gelinkt aan een overstap naar de Amerikaanse Major League Soccer. Hij keerde afgelopen zomer terug na een vierjarige periode bij Real Madrid.

Wedden

Meer odds

Huurlingen
Milan gaat een serieuze poging ondernemen om Adil Rami definitief over te nemen van het Spaanse Valencia. De Franse verdediger werd in januari op huurbasis overgenomen en speelde nadien achttien competitieduels. "Ik heb gesproken met Rami en heb hem geïnformeerd dat we hem willen kopen. We gaan onderhandelen in de wetenschap dat hij wil blijven. Hopelijk komt alles in orde."

De werkgever van coach Clarence Seedorf hoopt tot slot Adel Taarabt definitief over te nemen van Queens Park Rangers. "We hebben tot 31 mei om te beslissen", aldus Galliani.