Beugelsdijk verruilt ADO Den Haag voor middenmoter uit 2. Bundesliga
Verdediger van ADO Den Haag komt contract overeen met FSV Frankfurt

Beugelsdijk verruilt ADO Den Haag voor middenmoter uit 2. Bundesliga

21-05-2014 14:14
6

Tom Beugelsdijk zet zijn loopbaan voort in Duitsland. De verdediger van ADO Den Haag heeft een akkoord bereikt met het Duitse FSV Frankfurt. Beugelsdijk tekende een contract tot de zomer van 2016 bij de nummer dertien van het afgelopen seizoen in de 2. Bundesliga.

Beugelsdijk komt transfervrij over van ADO Den Haag, waar hij in het bezit was van een aflopende verbintenis. De 23-jarige verdediger groeide de afgelopen seizoenen uit tot basisspeler bij de Eredivisie-club. Met zijn goede spel speelde hij zich in de kijker bij verschillende clubs uit Engeland en Duitsland. De keuze van Beugelsdijk is uiteindelijk gevallen op FSV Frankfurt.

"Ik denk dat FSV Frankfurt voor mij precies de goede volgende stap in mijn carrière als profvoetballer is. Ik kijk uit naar het voetballen in de 2. Bundesliga en de nieuwe ervaringen in Duitsland. Ik hoop dat we een succesvol seizoen gaan doormaken, met waar mogelijk weinig tegendoelpunten", zegt Beugelsdijk op de officiële website van zijn nieuwe werkgever.

"Tom is een robuuste, kopsterke verdediger die goed is in de duels. Hij zal onze defensie versterken. Hij is in dienst van ADO Den Haag uitgegroeid tot onbetwiste sterkhouder en publiekslieveling", verklaart Uwe Störver, sportief directeur van de Duitse club. Beugelsdijk kwam in dienst van ADO Den Haag tot 112 wedstrijden in de hoofdmacht. Scoren lukte de verdediger zes keer.