NAC versterkt zich alsnog met Ajacied: NAC past bij mijn speelstijl
De Kamps in actie tegen zijn nieuwe werkgever, Swerts (rechts) vliegt door de lucht

NAC versterkt zich alsnog met Ajacied: "NAC past bij mijn speelstijl"

Gepubliceerd: donderdag 22 mei 2014 om 15:32do 22-05-2014 om 15:32

Joeri de Kamps verruilt Ajax voor NAC Breda. De 22-jarige middenvelder tekent in het Rat Verlegh Stadion een contract voor drie jaar, meldt de Bredase club donderdag.

 

De Kamps werd afgelopen seizoen door Ajax aan sc Heerenveen verhuurd. Begin deze maand meldde de Friese club al dat de speler naar NAC zou vertrekken, maar dat werd toen nog ontkend door de Brabantse club. Donderdag heeft De Kamps toch zijn krabbel gezet onder het NAC-contract.

Bij Ajax had hij een contract tot medio 2016. "Ik heb heel veel zin om aan dit avontuur te beginnen. Ik denk dat NAC past bij mijn speelstijl, dus ik kan niet wachten om aan de slag te gaan", reageert De Kamps op de website van NAC.

NAC is blij dat De Kamps vanaf volgend seizoen in het geel-zwarte shirt speelt. "Joeri is een jonge speler, maar hij heeft het afgelopen seizoen laten zien dat hij klaar is voor het hoogste niveau", reageert technisch directeur Graeme Rutjes. "Hij speelt met veel passie en levert altijd strijd, eigenschappen die wij noodzakelijk achten voor de spelers die wij binnenhalen. Ik ben daarom ook blij dat hij ervoor heeft gekozen zijn carrière bij NAC voort te zetten."

De Amsterdammer speelde vanaf zijn achtste in de jeugdopleiding van Ajax. In 2013 debuteerde hij bij Jong Ajax in het betaald voetbal. De tweede helft van het afgelopen seizoen speelde hij voor Heerenveen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws