Liverpool trots en blij: succescoach blijft nog jaren op Anfield
Rodgers tekent nieuw contract

Liverpool trots en blij: succescoach blijft nog jaren op Anfield

26-05-2014 16:00

Liverpool wordt definitief langer getraind door coach Brendan Rodgers. De Premier League-club maakt maandag bekend dat de oefenmeester een nieuw meerjarig contract heeft getekend.

 

Daarmee wordt Rodgers beloond voor de prestaties van de afgelopen twee seizoenen waarin hij Liverpool terugbracht naar de nationale top. Komend seizoen is de club voor het eerst sinds jaren weer actief in de Champions League. Liverpool is heel blij dat het 'een van de beste trainers in het voetbal' langer heeft weten te binden.

Eigenaar John Henry en voorzitter Tom Werner geven op de website van de club een gezamenlijke verklaring. "We zijn heel gelukkig met zo'n getalenteerde leider met wie we een visie delen voor onze club. Brendan doet precies wat wij graag zien gebeuren op het veld. Dit seizoen heeft bevestigd dat we het succes kunnen terugbrengen bij de club."

"k voel me bevoorrecht dat ik mijn verblijf bij deze club mag verlengen. Ik ben erg blij dat we verder kunnen bouwen op de fundamenten die we de laatste twee jaar hebben gelegd. Ik wil daar de spelers en de staf bedanken, die simpelweg briljant zijn geweest sinds de dag dat ik hier ben. Ook ben ik de eigenaren en het bestuur dankbaar. Zij hebben mij altijd gesteund en delen mijn visie. Tot slot dank ik de fans, die middenin de club staan. Samen streven we ernaar het succes terug te brengen bij Liverpool Football Club", besluit Rodgers.