West Ham contracteert voormalig wonderkind: Ik ben enorm blij
Mauro Zarate gaat op herkansing in Engeland

West Ham contracteert voormalig wonderkind: "Ik ben enorm blij"

28-05-2014 22:22

Mauro Zarate krijgt een nieuws kans in een Europese topcompetitie. De spits ondertekende woensdag een meerjarig contract en komt voor een onbekend bedrag over van Velez Sarsfield, waar hij zich het afgelopen seizoen met dertien doelpunten tot topscorer van Argentinië kroonde.

"Mijn eerste reactie is dat ik enorm blij ben dat ik nu speler van West Ham ben. Dit is een nieuwe kans voor mij en ik wil me laten zien op het veld. Ik denk dat ik een goed seizoen heb gehad bij Velez en dat was belangrijk voor mij. Ik had een aantal goede ploeggenoten en zij hebben me geholpen om op persoonlijk vlak een fantastisch seizoen door te maken.

Wedden

Meer odds

De inmiddels 27-jarige Zarate gold in het verleden als één van de grootste talenten van Zuid-Amerika, maar wist nooit te voldoen aan de verwachtingen. Periodes bij Birmingham City, Internazionale en SS Lazio waren weinig succesvol. Bij West Ham krijgt de voormalig jeugdinternational van Argentinië een nieuwe kans op het hoogste niveau.

"Als je me nu vraagt wat ik kan toevoegen aan het elftal, dan hoop ik dat het doelpunten zijn. Ik beschik verder over een goede dribbel en andere aanvallende kwaliteiten. West Ham is een grote club en in Argentinië wordt West Ham net als de hele Premier League op de voet gevolgd. Dit is een prachtige club. Ik ken het Engelse voetbal nog uit mijn tijd bij Birmingham en ik hoop dat ik hier mijn beste niveau kan halen."