'Seedorf gepasseerd: opvolger gespot met wensspeler van AC Milan'
Inzaghi treft op Ibiza potentiële nieuwe aanwinst voor komende seizoen

'Seedorf gepasseerd: opvolger gespot met wensspeler van AC Milan'

03-06-2014 17:49

Het vertrek van Clarence Seedorf als hoofdtrainer van AC Milan is dinsdag opnieuw een stap dichterbij gekomen. Italiaanse media melden dat de opvolger van de Nederlandse hoofdtrainer al druk bezig is met het samenstellen van de selectie voor het komende voetbalseizoen.

Seedorf, die begin dit jaar werd aangesteld als opvolger van Massimiliano Allegri, wordt al maanden in verband gebracht met een gedwongen vertrek bij AC Milan. Het enige obstakel dat het afscheid van de oud-voetballer nog in de weg zou staan is zijn doorlopende contract. Seedorf, die tot 2016 tekende in Milaan, zou met de club in onderhandeling zijn over een afkoopsom. Ondertussen is de aangewezen opvolger van Seedorf, 'Pippo' Inzaghi, al druk bezig met het polsen van eventuele aanwinsten voor het nieuwe seizoen.

De oud-speler, momenteel als jeugdtrainer actief bij AC Milan, werd op Ibiza gespot in het gezelschap van Jeremy Menez, schrijven Italiaanse media dinsdag. De aanvaller van Paris Saint-Germain heeft van zijn Franse werkgever toestemming gekregen in om de zomer te vertrekken. AC Milan zou de Fransman graag naar Italië willen halen. Menez kwam in de Serie A eerder uit voor AS Roma. De Fransman is in Parijs in het bezit van een aflopende verbintenis en kan transfervrij overstappen.