Van 't Schip mag na Villa opnieuw speler van naam verwelkomen in Melbourne
Ier international tekent voor één seizoen in A-League

Van 't Schip mag na Villa opnieuw speler van naam verwelkomen in Melbourne

10-06-2014 11:13
3

Melbourne City heeft zich verzekerd van de diensten van Damien Duff. De 35-jarige Iers international tekende dinsdag een contract voor één seizoen bij de club van de Nederlandse trainer John van 't Schip.

Duff, tweevoudig winnaar van de Premier League met Chelsea, speelde meer dan honderd interlands. De aanvaller komt transfervrij over van het gedegradeerde Fulham, de club waar hij de afgelopen vijf seizoenen speelde. Duff is de tweede speler van naam in korte tijd die de overstap maakt naar Melbourne. Eerder werd bekend dat Van 't Schip de komende periode de beschikking heeft over Spaans international David Villa.

"We zijn blij dat we een speler met de kwaliteiten en ervaring van Damien dit seizoen aan boord hebben", zegt Van 't Schip. "Wij denken dat hij zijn internationale kwaliteit kan tonen op het veld. Hij zal tevens een goed professioneel voorbeeld kunnen stellen voor onze jongere spelers. Zijn carrière spreekt voor zich. Hij heeft bijna alles bereikt op clubniveau en is op internationaal niveau eveneens een grote speler gebleken."