Weggestuurde Hondurees maakt zich kwaad: Pogba had rood moeten krijgen
"Ik heb het team in de steek gelaten"

Weggestuurde Hondurees maakt zich kwaad: "Pogba had rood moeten krijgen"

16-06-2014 17:19
2

Wilson Palacios heeft zich negatief uitgelaten over de scheidsrechter tijdens de wedstrijd tegen Frankrijk. De speler van Honduras kreeg gedurende de 3-0 nederlaag twee gele kaarten en moest daardoor vlak voor rust gaan douchen. Braziliaan Sandro Ricci was de dienstdoende arbiter.

In de ogen van Palacios had middenvelder Paul Pogba ook een rode kaart moeten hebben. "Van de bondscoach mogen we niet praten over de scheidsrechter, maar volgens mij had Pogba rood moeten krijgen", doelt Palacios op het opstootje met de middenvelder van Juventus. Daarbij maakte Pogba een natrappende beweging. Palacios liet zich echter verre van onbetuigd.

Palacios ging zelf in de fout door vlak voor rust Pogba een duw te geven in het strafschopgebied. Hij ontving daarvoor zijn tweede gele kaart en Frankrijk kwam vanuit een strafschop op 1-0. Vervolgens liepen de Fransen uit naar een eenvoudige zege. "Het team speelde goed. Ik was verkeerd. Ik heb het team in de steek gelaten", citeert het ANP de Hondurees.