NAC-middenvelder bevestigt avontuur: Speelstijl te vergelijken met Barcelona
Technicus kiest voor Marokko

NAC-middenvelder bevestigt avontuur: "Speelstijl te vergelijken met Barcelona"

22-06-2014 13:21

Anouar Hadouir is volgend seizoen niet meer op de Nederlandse voetbalvelden te bewonderen. De aanvallende middenvelder bevestigt op de website Atlas-Lions.nl dat hij op het punt staat om NAC Breda te verruilen voor MAT Maghrib Association Tetouan.

De 31-jarige Hadouir is bij NAC in het bezit van een aflopend contract en kan zodoende transfervrij de overstap maken naar de topclub uit Marokko. "MAT Tetouan is een mooie club. Ze zijn het afgelopen seizoen landskampioen geworden en doen binnenkort mee aan de CAF Champions League en aan het WK voor clubs", reageert de tchnicus.

"Ik heb een goed gesprek gehad met de clubleiding en hun filosofie trok me erg aan. De coach van MAT Tetouan, Aziz El Amri, houdt van aanvallend voetbal en de speelstijl kan je vergelijken met het Tiki-Taka voetbal van FC Barcelona en dat trekt me erg aan. Ik ben een volger van de Marokkaanse competitie en heb ook informatie ingewonnen bij mijn goede vriend, ex-international Youssef Mariana (ex-Willem II, red.)."

Hadouir heeft hoge verwachtingen van zijn Marokkaanse avontuur. "Ik hoop hier mooie avonturen te beleven. Ik moet het laatste papierwerk nog in orde maken en het is de bedoeling dat ik op 1 juli aanwezig zal zijn tijdens de eerste training van het seizoen."