'Galatasaray, Everton en Celtic hopen op handtekening van ervaren Griek'
Schotse club sluit terugkeer niet uit

'Galatasaray, Everton en Celtic hopen op handtekening van ervaren Griek'

10-07-2014 18:17

Georgios Samaras weet nog niet waar hij komend seizoen zijn kunsten zal vertonen. De international van Griekenland staat nadrukkelijk in de belangstelling van Galatasaray en Everton, dit terwijl een langer verblijf bij Celtic ook nog een optie is, meldt The Sunday Mail.

Volgens de berichtgeving staat de momenteel transfervrije aanvaller op het verlanglijstje van Cesare Prandelli, de nieuwe trainer/coach van Galatasaray. Op de lijst staan echter nog meer namen van potentiële nieuwe aanvallers voor de Turkse topclub.

Wedden

Meer odds

Aan het einde van het voorgaande seizoen nam Samaras op emotionele wijze afscheid van zijn werkgever Celtic. Manager Ronny Deila sluit een verrassende terugkeer echter niet uit. "Hij heeft het hier geweldig gedaan bij Celtic en we zullen zien wat er zal gebeuren. Ik sluit de deur niet voor hem. Ik heb nog niet met Samaras gesproken omdat hij in Brazilië was met Griekenland."

Samaras arriveerde in 2008 bij zijn voorlopig laatste werkgever Celtic. In het verleden was hij actief voor Manchester City en sc Heerenveen.